O meni

Moje ime je Sarla Roshi.

Kao mala voljela sam hodati bosa i penjati se po drveću. Voljela sam ležati u travi i gledati zvjezdano nebo. Voljela sam slušati i stvarati bajke. Povezanost sa prirodom obilježila je moje djetinjstvo i postavila temelje mog života.

Danas sam majka troje djece, dizajnerica po struci, veliki zaljubljenik u jogu, umjetnost, prirodu, glazbu. Život u meni i oko mene stvarao se iz potrebe za očuvanjem životne radosti i iz težnje za dostizanjem nejasnih bljeskova negdje na periferiji svijesti.

S dolaskom našeg prvog sina svijet se promijenio. Postala sam nova osoba. Rodila se majka. Rodila su se i nova pitanja, a ja sam krenula u potragu za boljim odgovorima od onih već ponuđenih.

Zašto nošenje djece?

Naša priča o nošenju počela je tako što smo umjesto kolica kupili našu prvu maramu. Iako u to vrijeme suprug i ja o babywearingu nismo znali ništa bilo nam je prirodno da želimo i trebamo nositi svoje dijete. Bila je to mudra odluka, donijela nam je radost i lakoću u svakodnevicu, a i dijete nam je bilo zadovoljno.

Veliki događaji u našoj roditeljskoj priči su i kućni porodi naša dva mlađa sina. Prirodni porod i cijeli proces donošenja novog bića na svijet postala je još jedna moja misija i ljubav. Ta me iskustva neprestano ispunjavaju i inspiriraju.

Die Trageschule savjetnica

Početkom 2016., nakon puno prehodanih kilometara s djecom umotanom u mom naručju, postala sam savjetnica za nošenje djece (Die Trageschule, 1. stupanj) sa željom da širim svijest o dobrobitima i prednostima nošenja djece.

Veselim se vidjeti gdje će me put dalje odvesti. Za sada želim pričati o nošenju djece, o tome kako porod može biti prirodan i osnažujuć, kako roditeljstvo može biti prilika za osobni rast i razvoj… kako je život pun malih i velikih, često skrivenih radosti.

Sarla

Share :)

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Prikaži
Sakrij