O meni

Moje ime je Sarla Roshi.

Kao mala voljela sam hodati bosa i penjati se po drveću. Voljela sam ležati u travi i gledati zvjezdano nebo. Voljela sam slušati i stvarati bajke. Povezanost sa prirodom obilježila je moje djetinjstvo i postavila temelje mog života.

Danas sam majka troje djece, dizajnerica po struci, veliki zaljubljenik u jogu, umjetnost, prirodu, glazbu. Život u meni i oko mene stvarao se iz potrebe za očuvanjem životne radosti i iz težnje za dostizanjem nejasnih bljeskova negdje na periferiji svijesti.

S dolaskom našeg prvog sina svijet se promijenio. Postala sam nova osoba. Rodila se majka. Rodila su se i nova pitanja, a ja sam krenula u potragu za boljim odgovorima od onih već ponuđenih.

Zašto nošenje djece?

Naša priča o nošenju počela je tako što smo umjesto kolica kupili našu prvu maramu. Iako u to vrijeme suprug i ja o babywearingu nismo znali ništa bilo nam je prirodno da želimo i trebamo nositi svoje dijete. Bila je to mudra odluka, donijela nam je radost i lakoću u svakodnevicu, a i dijete nam je bilo zadovoljno.

Veliki događaji u našoj roditeljskoj priči su i kućni porodi naša dva mlađa sina. Prirodni porod i cijeli proces donošenja novog bića na svijet postala je još jedna moja misija i ljubav. Ta me iskustva neprestano ispunjavaju i inspiriraju.

Die Trageschule savjetnica

Početkom 2016., nakon puno prehodanih kilometara s djecom umotanom u mom naručju, postala sam savjetnica za nošenje djece (Die Trageschule, 1. stupanj) sa željom da širim svijest o dobrobitima i prednostima nošenja djece.

Veselim se vidjeti gdje će me put dalje odvesti. Za sada želim pričati o nošenju djece, o tome kako porod može biti prirodan i osnažujuć, kako roditeljstvo može biti prilika za osobni rast i razvoj… kako je život pun malih i velikih, često skrivenih radosti.

Sarla

Share :)
Prikaži
Sakrij